torsdag 29 november 2012

Broccoli och julpynt

Lucas har fått smaka på broccoli i några dagar nu. Inga stora portioner förstås men det har gått riktigt bra ner. Det är så kul att se när han äter. Han har också fått smaka på banan, vilket han också verkar gilla.
Vällingen däremot blev nog ingen succe, har försökt flera gånger men utan någon större framgång, en gång fick han väl ner kanske 10 ml, och hälften av det klottades förmodligen ut. Så har nog tillfälligt gett upp med den. Det är väl egentligen flaskan han har svårt med, han har ju aldrig tidigare druckit ur flaska, men han hinner nog lära sig småningom.

Annars har vi julpyntat lite hemma, julgardinerna är på plats i vardagsrummet, ljusstaken i köksfönstret och lite annat julpynt framställt. Så mysigt det blir med lite jul hemma.



Bristen på sömn har däremot bara ökat. Lucas vaknar och vaknar och jag har fått jättesvårt att somna om efteråt. Känner mig som en zombie på dagarna. Har försökt vila när Lucas sovit ute i vagnen men det har inte heller fungerat, tror jag går på övervarv eller nåt. Tur att man har nån som fixar mat och tar hand om en. Just nu håller han på att städa badrummet, helt frivilligt, kan man ha en bättre man!

2 kommentarer:

Patricia sa...

Äsch, jag vet känslan när man börjar få svårt att somna om då man vet att de ändå snart vaknar igen. Jobbigt, hoppas det ordnar sig snart. Ett tips, med flaskan om du vill lära honom hur den funkar, pröva att låta honom dricka "din" mjölk från en flaska. Kanske är mera lockande då än med både ny smak och ny makapär :)

lottenshemligheter sa...

Tack för tipset, har inte hunnit testa ännu men skall nog ta och testa nån dag nu, så hoppas vi han börjar fatta galoppen snart