lördag 30 maj 2009

Den blomstertid nu kommer....

NUUUU är skolan officiellt sluuuut och jag kan titulera mig bachelor of hospitality management. Fan vad nice :) Börjar småningom få in i huvudet att det faktiskt är över, att jag gått 4 (herregud fyra år) i skolan och att de nu är över. Examensfesten igår var jättetrevli, först hade vi dimission klockan 15 å sen middag på restaurang nautical senare på kvällen. Ingrid (vår lärare, eller före detta lärare nu då ) höll tal för vår klass och hade funderat ut något personligt att säga åt var och en, som hade att göra med var vi hade suttit i klassrummet på ettan. Det var jättefint tal, och det märks att hon lärt känna oss för det hon sa stämde nog rätt bra. Vi öppnade också några brev vi hade skrivit på ettans avslutningsfest, som vi sen sparat för att öppna just på examensdagen, roligt att läsa vad alla hade skrivit, fast det märktes nog lite att vi hade varit fulla när vi skrev dem :)
Det är så konstigt egentligen när man går ut en skola, just för att klassen sen splittras, nu blir vi ju några som blir kvar här på åland men i alla fall, flera har ju ren åkt och man vet inte när man ser dem igen. Känns så tråkigt. Kommer sakna klassen, fast man inte umgåtts så mycket med alla under senaste åren men kommer sakna dem i alla fall.

4 kommentarer:

http://livetienskokartong.blogg.se sa...

Nå gratulerar! Jesus i himelin kva fiin hande titlin liet!! var rektit avonsjuk!!

lottenshemligheter sa...

Jo lite nostalgisk känns e me den blomstertid. =) hadd faktist rektit sitt framemot att sjong hande sången på avslutningen, men sedan va ju textin lite annorlunda än kva vi sjongd i lågstadie/högstadie så tå vort man ju nalete confused...

http://livetienskokartong.blogg.se sa...

haha ja syfta på he du vort.. =D
itt åp loåtin..

lottenshemligheter sa...

Ha ha! jag je smart som vanlit :)