torsdag 9 april 2009

En klassiker...

Min granne knackade nyss på dörren för att fråga om ja hade några ägg att låna... tyvärr så hade jag inte det. Jag tror de här första gången som detta händer mig. I alla filmer är det ju en klassiker. Precis som att man går över till grannen med värsta bakverken när man flyttar till ett nytt hus. Jag tycker det skulle vara kul om folk gjorde det här oxå. :) Men det tillhör väl inte vår kultur att socialisera oss på det sättet. Man kan ju göra det själv förståss, men man vill ju inte heller bli klassad som nån galning.
Det här var andra gången han knackar på, första gången så hade vi inget varmvatten en dag och hyresvärdarna hade bett honom meddela att det var varmvattenspumpen som hade gått sönder och att de skulle fixa den. Det var samma dag som vår americana fest, och jag hade redan fixat mig i ordning i min cheerleader outfit, så man undrar ju vad han tänkte när jag öppnade dörren. Där står jag i värsta korta kjolen och usa skrivet på toppen och extra mycke smink på. Funderade nog om man borde ha sagt något om det, men förmodligen är han inte så dum att han tror att jag annars bara går runt sådär :).
Vi frågade faktiskt den förra grannen som bodde där innan om han ville komma på besök en gång. Vi satt och drack lite här jag, Kari och John, och sen såg vi att han kom hem med taxi, vi hade oxå sett honom åka iväg för nån timme sedan. Så vi drog ju slutsatsen att han hade druckit och öppnade dörren och frågade om han ville komma in en stund. Men han sa att hans flickvän som var hemma inte skulle bli så glad.

Inga kommentarer: