onsdag 8 april 2009

Äntligen har man kommit igång med lite tränande igen, känns skönt efter ja vet inte huur många veckors uppehåll. Nu måste det vara skärpning på allvar här. Fattar inte varför det alltid tycks vara så svårt att upprätthålla tränandet. Oftast fungerar det bra sådär två-tre veckor, men sen lyckas det alltid komma nåt ivägen som gör att man hoppar över ett par gånger och så blir man lat och fortsätter att undvika tränande. Precis som när man försöker äta hälsosamt, det fungerar också sådär två-tre veckor, fyra på sin höjd, innan frestelserna börjar bli för stora. Det eviga problemet. Men man ska väl inte fundera så mycket, så länge man inte äter en massa skit varje dag.

Om en vecka bär det iväg till Portugal med klassen, skall bli jätteskoj :) Vi kommer bland annat att besöka några vingårdar och testa lite viner, nice nice. Håller som bäst på att kolla in de ställen vi skall åka till för att se vad det finns att se och göra där. Vi kommer att hålla oss i Lissabontrakten. Ser jättemycket fram emot resan.

Men innan dess är det ju påsk. Har inga större planer än så länge, men skall i alla fall stanna här på ön. Får väl se helt enkel, nåt hittar man väl på. Kanske ta och fixa lite god mat. Inga påskägg blir det iaf för min del :( dumma nyårslöfte, men ja ska nog klara det, får äta extra mycket sen nästa år istället :) smart va

Inga kommentarer: