måndag 25 januari 2010

En fartfylld helg....

Då var den helgen slut, nu är det tillbaka till jobbsökandet som gäller. Har en intervju idag till ett marknadsföringsföretag, hoppas det går bra :)

Måste bara berätta om helgen...

På fredan var vi ute och åt tillsammans med några av Karis kollegor, vi var på en liten italiensk restaurang. Helt bra mat men utrymmet var väääldigt litet, skulle få panik om jag jobbade där. Efter maten gick vi till en karaokebar, det tog oss en flaska vin och ett febrilt sökande bland låtarna innan Kari & jag vågade oss upp. Vi sjöng abbas gimme gimme gimme och enligt hennes kollegor lät det helt bra, men man vet ju aldrig. Kul var det ialla fall.

Lördan åkte vi till ett shoppingcenter, och förståss kunde man ju inte hålla sig utan blev ju iaf tvungen att handla några viktiga grejer :) som till exempel en tröja, några trosor, ett par skor och en elektrisk tandborste... Hoppas jag får ett jobb snart :)

Senare på kvällen åkte vi ut för att möta några tjejer. En av tjejerna hade bestämt att vi skulle försöka ta oss in på en nattklubb, grejen var den att de hade en gästlista och vi var inte med på den. Vi stod och köade minst en halvtimme för att sedan bli nekade vid dörren. Lite halvpinsamt... Tydligen hade vi lite för mycket kläder på oss, eftersom en del hade byxor!! på sig. Minikjol utan strumpbyxor hade varit bättre.

Nåja, vi gick vidare och bestämde oss för en annan nattklubb istället. Där slapp vi in, för 15 pund...till ett litet proppfullt rum där man i princip inte kunde röra sig mycket utan att knuffa till nån annan... Kari och jag kände att vi behövde varsin shot, sagt och gjort, vi beställde 2 tequila och 2 glas vin, och fick betala 38 pund för det!!!! Vi beställde inga fler efter det...
Innan vi åkte hem ville Kari absolt visa sin gamla arbetsplats, så vi traskade iväg till hotellet hon jobbat på innan och gick in och pratade med nattreceptionisten en stund :) Sen tog vi nattbussen hem och klockan var närmare halv 6.

Söndan sov vi konstigt nog rätt länge... beställde pizza och kollade film hela dagen....

Nej, dags för lite jobbsökande...

Inga kommentarer: