söndag 31 januari 2010

Another weekend...

Har nyss varit till Lidl och handlat lite mat...och mängder med juice... :)

Igår spenderade vi dagen i Camden Town. Det är tydligen ett jättepopulärt ställe med flera olika marknader, både inomhus och utomhus, och en massa lite alternativa klädbutiker, plus en del loppisar. Det verkligen kryllade av folk där, helt sjukt! På själva marknaderna fanns allt från kläder, smycken, massor med olika maträtter från hela världen, lite vintage kläder och prylar och allt annat man kan tänka sig...

På kvällen var det dags att testa dom lokala pubarna här... Först gick vi till den ena, kändes som att folk stirrade lite konstigt på oss när vi kom in och de flesta verkade ju känna varandra där... Där var ett band som spela, dom var helt bra. Vi drack varsin öl/cider och gick sen vidare till nästa.
Där var inte alls lika mycket folk men det kändes som ett trevligare ställe. Vi spelade biljard, och trots att jag inte spelat på flera år så har jag konstigt nog inte blivit bättre. Trodde jag kanske hade blivit proffs, men nää... Vi testade också på ginger beer, vilket var riktigt gott. Rekommenderas varmt :)

Inga kommentarer: