tisdag 4 december 2012

Vardag

Nu är vi tillbaka till vardagen här i huset. Eller tja, egentligen är det ju inte en helt vanlig vardag eftersom vi nu är två föräldrar hemma om dagarna. Ganska så lyxigt faktiskt, men det förtjänar jag nog efter 4 månader ensam. Passar på att njuta så länge det varar, förr eller senare skall väl någon av oss börja arbeta...
Har pysslat lite här hemma idag, fått upp julgardiner i sovrummet och köket så nu börjar det bli riktigt mysigt här. Lucas har också börjat sova lite bättre igen (peppar peppar), han är tillbaka till att vakna tre gånger per natt, vilket i.o.f.s. är rätt mycket det med, men bättre än fem åtminstone. Jag har senaste dagarna gått och lagt mig när han lags sig, vill säga runt 8-tiden, så har verkligen tagit igen lite förlorad sömn.
Vinter har det blivit på riktigt också, mannen har fått vänja sig med snö och -17 grader. Har gått riktigt bra faktiskt, trots att det omkring 40 graders skillnad mot vad han är van vid. En som verkligen verkar gilla kylan är Lucas, han har sovit så gott de senaste dagarna ute i vagnen. Ordentligt nerbäddad förstås. Själv tycker jag nog att det kunde räcka med -10 eller nåt.


Inga kommentarer: