tisdag 22 september 2009

bara 12 timmar kvar nu....

halva jobbpasset avklarat...bara 12 timmar kvar nu..jippiii. Nåja, har sovit en del i varje fall, fast ja vaknat x antal gånger och drömt en massa konstiga drömmar som blandats med jobbfunderingar. Drömde att det plötsligt hade kommit en hel del fler gäster, samtidigt som jag själv också var gäst, eller det var lite flummigt allt så egtentligen minns jag inte så mycket. Det är konstigt med drömmar, hur dom kan vara så verkliga, men samtidigt så väldigt osammanhängande, men i drömmen verkar det inte alls vara nåt konstigt.
Släpade mig upp lite efter klockan sex för att fixa fram frukosten till klockan 7, förståss kommer ingen innan klockan 8, kunde ju gott ha sovit en hel timme till, känns sådär smått irriterande.

What else... i morgon bär det av till närpes :) ska bli kul! Åker med Silja den här gången, eftersom Viking e på dock, men det ska bli trevligt för omväxlings skull, man börjar ju bli lite trött på viking line vid det här laget. Dessutom åker en före detta klasskompis oxå med samma färja, och hon har dessutom hytt, så man får både sällskap och kan slappna av i hytt, lyxigt värre alltså. Bara bilfärden hem från Åbo sen som blir tråkig, men man överlever väl...

Nu ska jag ta och låtsas jobba lite... :)

Inga kommentarer: