lördag 13 november 2010

Mexico tomorrow

Jobb jobb jobb.... så ser det ut för tillfället... korta kryssningar betyder mera jobb... Har inte hunnit med mycket annat än jobb senaste dagarna. Vi hade dessutom en säkerhetsövning då US coastguard kontrollerade om båten uppfyllerk raven för att få kryssa i USA. Vi klarade den galant :) vilket betyder vi borde vara ganska så säkra ombord. Vi hade nästan alla livbåtar i vattnet den dagen, själv satt jag minst en halvtimme guppandes i en av dom... Har också bytt hytt, igen... nu är jag åtminstone på däck 2, och föroppningsvis stannar jag kvar här restan av kontraktet. Föredrar att bo på tvåan istället för -2.

I morgon är vi i Mexico, då är det stranden som gäller, och kanske nån tequila ;) vem vet... åtminstone lite mexican food, yam yame

Kan inte fatta att det är november nu, känns overkligt, det är som man lever i nån slags tidslös zon här ute på sjön, man har ingen koll vilken veckodag det är och ännu mindre vilken årstid...


2 kommentarer:

Kari sa...

Ooh va de låter skönt :) Inte jobbande då men latande delen! Tog du nån tequila ;)? Va de samma mexikans mat som vi äter här borta, smaka den bra?

Ja håller på att bli förkyld super tråkigt! Vill BOOOORT härifrååån jag behööööver väääärme! Men men, no can do.

Vi har börjat renovera lägenheten äntligen! Vi va på besök i helgen o de såg rätt så förfärdligt ut. de hade rivit bort alla lister o dörrkarmar och börjat spackla väggarna... Ska dit i gen ida o se hur långt de kommit ;) De finns massor me saker man inte tänker på innan man ska renovera. De e ju massor me jobb även om de känns att vi inte ska renovera så mycke. De e ju bara lite ny målfärg, nytt golv, nya dörrar o lister... Men nog tar de sin tid iaf.

Så sånt, vi kommer att flytta in om 2 veckor sån ca. Spännande. Marsvinen växer i super fart. O vilda som bara de e de. Vi har namngett de till Emil o Ida, även om de båda är honor. Men vår lilla Emil hon e en sån buse! Hon holls inte still för fem penni, hon gnagar o hoppar o hittar alltid på nåt bäst tycker hon om att jaga sin syster. O lilla Ida gör som oftast inget motstånd. Men de e rätt så roliga att titta på speciellt då de spurtar runt i buren.

Så sånt!

Kraaaamis!

Kari sa...

E hemma o förkyld ida... Super tråkigt, men nog känns de ju rätt så skönt att ta en ledig dag mitt i veckan :) Inatt drömde ja om din blogg! Ja drömde att du hade lagt flera nya inlägg o massor me foton! Så mådes ju såklart kolla om de stämde hihi. Väntar med andra ord alltså med iver på foton!

Nååh, int har ja direkt så mycke mera att komma med just nu...

Vi hörs! Sköt om dig!

Kraaaaam